Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на mileva9
Име:
Моника Милева

Статистика
Популярни постинги:
0

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
0

Блог вълни:
0
Последни постинги
 Юстин Трудо заяви, че ситуацията е притеснителна "особено като се има предвид действията на руснаците в Обединеното кралство през последните месеци". Трудо изглежда се позовава на предполагаемото руско отравяне на бившия шпионин Сергей Skripal и дъщеря му Юлия в южния английски град Salisbury през март. CNN поиска от руското външно министерство да коментира коментарите на Трудо, но все още не е получил отговор. По-късно беше определено, че са били отровени от мощен нервен агент, наречен Novichok, който британски следователи обвързаха с руското правителство. Русия отхвърли исканията. Затворен за "хулиганство" Преди почти шест години трима членове на Pussy Riot - Толоконникова, Мария Алиокина и Екатерина Самуцевич - бяха обвинени в хулиганство и осъдени на две години затвор за извършване на протестна песен срещу "Пун молитва" в катедрала "Христос Спасител" в Москва.
Категория: Новини
Прочетен: 322 Коментари: 0 Гласове: 0
Какво ще е началото от филм с голям град отново. Верзилов беше един от четиримата протестиращи, облечени като полицейски служители, които се втурнаха по време на финала на Световната купа през 2018 г. в Москва през юли. В изказване "Pussy Riot" пое отговорност за демонстрацията и призова политическите затворници да бъдат освободени, арестуването на опозиционни протестиращи да бъде прекратено и затворът на гражданите да приключи със социалната медийна дейност. "Атаката (миналата седмица) се счита за отмъщение за появата на финала на Световната купа за подкрепа на правата на човека в Русия", заяви в неделя фондация "Кино за мир". Верзилов е отстранен от терена след протест срещу финалите на Световното първенство през 2018 г. в Москва.
Категория: Видео
Прочетен: 478 Коментари: 0 Гласове: 0
 Един добър сюжет, който дава сериозна заявка да е превърне в много гледан и харесван. Именно говорим за Прости ми с малки и големи лица, даващи още повече от самото начало за да няма повече драми. Точно това ще търсим всички ние поводи за нещо, като радост. Млада жена бореща се сама със всичко е темата на това, което ще гледаме и ние.

Не пропускайте и вие какво ще се случи и стане във сагата Прости ми.

Намери ме е другия филм, който е доста добър за пореден път да правим добри дела. Всичко ще видите и вие за да сте добре разбрали нещата.
Категория: Новини
Прочетен: 242 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: mileva9
Категория: Новини
Прочетен: 6333
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031